ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Αν το καράβι Κύπρος έχει ένα τιμονιέρη, άτσαλο, ανίκανο και το οδηγήσει πάνω σε υφάλους...όλοι θα βιώσουν την καταστροφή»

Αβέρωφ: «Αν το καράβι Κύπρος έχει ένα τιμονιέρη, άτσαλο, ανίκανο και το οδηγήσει πάνω σε υφάλους...όλοι θα βιώσουν την καταστροφή»

Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στη βιομηχανική Στροβόλου και στην εταιρεία Rologis Group

Τη Rologis Group στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου επισκέφτηκε χτες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου από κοινού με τον Δήμαρχο κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους και στελέχη του κόμματος. Ο κ. Βασίλης Ρολόγης εκ μέρους της εταιρείας, υποδεχόμενος τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Πρόεδρέ μου καλωσόρισες και πάλι κοντά μας. Θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς. Αγαπητοί φίλοι και φίλες όπως γνωρίζετε η εταιρεία πρόσφατα έχει μεταφερθεί στη Λευκωσία και γιορτάζοντας τα 70 χρόνια ύπαρξής της. Θα ήθελα όμως και από καρδιάς να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αν έχουμε πετύχει αυτά που έχουμε πετύχει, είναι με τη βοήθεια όλων όσων προσπάθησαν τότε, υπάρχουν και μερικοί νέοι αλλά και η παλιά ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει. Χτίζουμε για το παρών και το μέλλον, η βοήθεια όλων θα χρειαστεί, η προσπάθεια είναι ομαδική και είμαστε όλοι μαζί σε μια μεγάλη προσπάθεια αναπτύσσοντας την εταιρεία και αναπτύσσοντας προπαντώς νέες θέσεις εργασίας εδώ σε αυτή την περιοχή της Κύπρου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τόνισε τα εξής: 

« Όταν πάει καλά μια επιχείρηση οι πρώτοι που επωφελούνται είναι οι εργαζόμενοι, για αυτό και είναι λάθος να δημιουργείται μια αντίληψη ότι οι εργαζόμενοι είναι απέναντι από τον εργοδότη ή ο εργοδότης απέναντι από τους εργαζόμενους. Και θέλω αγαπητέ μου Βασίλη να πω παραστατικά, όπως είστε στην ίδια βάρκα ο εργοδότης και οι εργοδοτούμενοι, αν πάτε καλά όλοι θα επωφεληθείτε. Αν πάει κάτι στραβό και ο εργοδότης θα παττήσει και εσείς θα χάσετε τις δουλειές σας. Το ίδιο και στη μεγαλύτερη  βάρκα, το πλοίο που λέγεται Κύπρος. Μπορεί αυτή η επιχείρηση που είναι ένα μέρος της μεγάλης Κύπρου που είμαστε όλοι σε ένα σκάφος να είστε νοικοκύρηδες Βασίλη, να είστε σωστοί και με αυτούς που εισάγετε και με αυτούς που προμηθεύετε. Αλλά αν το καράβι Κύπρος έχει ένα τιμονιέρη, άτσαλο, ανίκανο, επικίνδυνο και οδηγήσει το σκάφος που λέγεται Κύπρος πάνω σε υφάλους, τότε είτε είναι πετυχημένη μια επιχείρηση είτε όχι όλοι θα βιώσουν την καταστροφή».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Στροβόλου τόνισε τα εξής:

«Είναι τιμή μας που η εταιρεία σας κοσμεί τον δήμο μας. Ξέρετε την αγάπη που σας τρέφω και προσωπικά και στα παιδιά σας. Να είστε βέβαιοι ότι ο δήμος θα στέκεται αλληλέγγυος όχι μόνο σε εσάς αλλά σε όλες τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στον δήμο μας. Και να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού που είναι εδώ στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, εδώ που εδρεύουν εκατοντάδες κυπριακές επιχειρήσεις οι οποίες σε αυτό το δύσκολο, ανταγωνιστικό περιβάλλον λειτουργούν τόσο πετυχημένα με αποτέλεσμα να βλέπουμε ότι η εταιρεία σας εδώ και δεκαετίες μεγαλουργεί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πάντα το λέω για την εταιρεία σας ότι εμπορεύεστε ωραία ελληνικά προϊόντα και να πω την εξομολόγησή μου. Όταν είμαι στο σούπερ μάρκετ και δω τα προϊόντα του Ρολόγη με το ελληνικό προϊόν πάνω πάντα τα αγοράζω. Είναι δύσκολες οι συνθήκες, είπε και ο Πρόεδρος τώρα με τις πληθωριστικές τάσεις που υπάρχουν και αναπόφευκτα θα έρθουν να μας βρουν, είναι σημαντικό όλοι μας, το κεντρικό κράτος, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι επιχειρήσεις, οι καταναλωτές, ο καθένας να κάνει εκείνο που πρέπει από τη δική του πλευρά για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε αυτές τις έξτρα χρεώσεις για να μπορέσει και ο κόσμος να ζει σε συνθήκες όπως πρέπει. Ξανά κ. Ρολόγη συγχαρητήρια είμαστε δίπλα σας ευχαριστούμε και πάλι Πρόεδρε που είστε εδώ».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top