Σέρρες: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Σέρρες: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένα αγγελούδι μόλις 13 ετών βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του από την ίδια τη μητέρα του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 5.30 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Σερρών όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι του και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ Σερρών.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον πρόωρο θάνατό του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE