Σέρρες: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Σέρρες: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του – Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένα αγγελούδι μόλις 13 ετών βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του από την ίδια τη μητέρα του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 5.30 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Σερρών όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι του και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ Σερρών.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον πρόωρο θάνατό του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE