Ψηφίστηκε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2022 - Προβλέπονται δαπάνες ύψους €31.282.000

Ψηφίστηκε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2022 - Προβλέπονται δαπάνες ύψους €31.282.000

Ομόφωνα η Ολομέλεια ψήφισε τον προϋπολογισμό της Βουλής των Αντιπροσώπων για το οικονομικό έτος 2022. Υπέρ ψήφισαν οι 39 παρόντες βουλευτές.

Ο προϋπολογισμός προβλέπει συνολικές δαπάνες ύψους €31.282.000, εκ των οποίων €30.717.350 προορίζονται για τακτικές δαπάνες και €564.650 για αναπτυξιακές δαπάνες.


Ο προϋπολογισμός της Βουλής μετά την έγκρισή του από το σώμα καταχωρείται αυτούσιος στον προϋπολογισμό της Δημοκρατίας για το οικονομικό έτος 2022 και με τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας καθίσταται κατά πάντα εκτελεστός.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE