Στους 57 οι νεκροί από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στη Ρωσία

Στους 57 οι νεκροί από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στη Ρωσία

Οι ρωσικές αρχές γνωστοποίησαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν εξαιτίας έκρηξης μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στη Σιβηρία χθες Πέμπτη ανέρχεται σε 63.

Οι 50 τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία της Σιβηρίας, σύμφωνα με τον Βιτάλι Χεράσκοφ, τον υφυπουργό Υγείας στην περιφέρεια Κεμέροβο, όπου βρίσκεται το ανθρακωρυχείο Λιστβιάζναγια.

Πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες διάσωσης ενημέρωσαν το πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Νωρίτερα, γινόταν λόγος για 52 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 6 μελών σωστικών συνεργείων

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE