Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Ένα απροσδόκητο και ευτυχώς όχι μοιραίο λάθος καταγράφηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν μία νεαρή γυναίκα πήγε για να κάνει την αναμνηστική δόση (3η), αλλά ο νοσηλευτής, όπως αναφέρει το anatolh.com, της έκανε… πενταπλή δόση.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να την παρακολουθούν για να μην αντιμετωπιστεί τυχόν παρενέργεια.

Στην Κρήτη παρατηρείται μεγάλη πρόοδος πάντως στους εμβολιασμούς, με το Λασίθι να προπορεύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

Η δημόσια συζήτηση στην Κύπρο βρίσκεται ξανά σε τροχιά έντασης – και αυτή τη φορά, όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια υπόθεση που ακουμπά τον ίδιο τον πυρήνα του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE