Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Ένα απροσδόκητο και ευτυχώς όχι μοιραίο λάθος καταγράφηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν μία νεαρή γυναίκα πήγε για να κάνει την αναμνηστική δόση (3η), αλλά ο νοσηλευτής, όπως αναφέρει το anatolh.com, της έκανε… πενταπλή δόση.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να την παρακολουθούν για να μην αντιμετωπιστεί τυχόν παρενέργεια.

Στην Κρήτη παρατηρείται μεγάλη πρόοδος πάντως στους εμβολιασμούς, με το Λασίθι να προπορεύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE