Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Ένα απροσδόκητο και ευτυχώς όχι μοιραίο λάθος καταγράφηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν μία νεαρή γυναίκα πήγε για να κάνει την αναμνηστική δόση (3η), αλλά ο νοσηλευτής, όπως αναφέρει το anatolh.com, της έκανε… πενταπλή δόση.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να την παρακολουθούν για να μην αντιμετωπιστεί τυχόν παρενέργεια.

Στην Κρήτη παρατηρείται μεγάλη πρόοδος πάντως στους εμβολιασμούς, με το Λασίθι να προπορεύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE