James Καφετζή: Aποκάλυψε πως αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη είναι επώνυμος και έγινε χαμός

James Καφετζή: Aποκάλυψε πως αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη είναι επώνυμος και έγινε χαμός

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο James Καφετζής και έκανε μια αποκάλυψη που θα φέρει τεράστιο χαμό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολιάζοντας την ανάρτηση της καλής του φίλης Άννας Μαρία Βέλλη με την φωτογραφία από την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της αποκάλυψε πως το πρόσωπο που την κακοποίησε είναι γνωστό σε όλους.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE