ΚΑΛΟΘΕΟΥ στο {TS}: «Τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ ήταν η ζωή μας – Δύσκολα θα φτάσουν ΑΕΚ και Απόλλων»

ΚΑΛΟΘΕΟΥ στο {TS}: «Τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ ήταν η ζωή μας – Δύσκολα θα φτάσουν ΑΕΚ και Απόλλων»

Τρία ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, της τελευταίας του Α΄ γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια όμως να είναι στην πρώτη γραμμή, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, αφού πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.


Το δικό μας “Κλάσικο” θα διεξαχθεί το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας 29/11 στο ΓΣΠ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, αφού έχουν χάσει αρκετό έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο και θέλουν να αρχίσουν το… ροκάνισμα των διαφορών από τις τρεις πρώτες θέσεις, για να ξαναμπούν σε τροχιά διεκδίκησης όσο είναι ακόμα νωρίς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.