Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου - Προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και «ξεψύχησε» 41χρονος

Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου - Προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και «ξεψύχησε» 41χρονος

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Σπυρίδωνας Ζαφειριάδης, 41 ετών κάτοικος Πάφου.

Το νέο θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Από τη βιαιότητα της πρόσκρουσης, ο 41χρονος εκτινάχθηκε από το όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE