Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου - Προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και «ξεψύχησε» 41χρονος

Συνεχίζει να θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου - Προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και «ξεψύχησε» 41χρονος

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Σπυρίδωνας Ζαφειριάδης, 41 ετών κάτοικος Πάφου.

Το νέο θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Από τη βιαιότητα της πρόσκρουσης, ο 41χρονος εκτινάχθηκε από το όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE