Εντοπίστηκαν 31 μετανάστες στην περιοχή Αθηένου, Κόσιης και Λυμπιών - Προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας

Εντοπίστηκαν 31 μετανάστες στην περιοχή Αθηένου, Κόσιης και Λυμπιών - Προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία εντόπισε 31 πρόσωπα στην περιοχή Αθηένου - Κόσιης - Λυμπιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπολο εντόπισε στην περιοχή Κόσιης 20 μετανάστες να περπατούν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας, παρά την έξοδο Αθηένου και άλλα 11 πρόσωπα παρά την έξοδο Λυμπιών.

Πρόκειται για 31 ενήλικα πρόσωπα. Οπως αναφέρεται είναι όλοι άνδρες με καταγωγή τη Συρία.

Ακολουθήθηκαν, όπως αναφέρει η Αστυνομία, όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται και οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο προσωρινό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE