«Γιατί, ρε φίλε, δεν έκανες το εμβόλιο;» -Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 48χρονου ανεμβολίαστου επιχειρηματία

«Γιατί, ρε φίλε, δεν έκανες το εμβόλιο;» -Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 48χρονου ανεμβολίαστου επιχειρηματία

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή, σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο Φώτης Συκαλιάς, ένας επιχειρηματίας της εστίασης, από τον Βόλο, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το τοπικό AstraTV, ο Φώτης Συκαλιάς ήταν ιδιοκτήτης του Piazza del Cafe στην Ιάσονος, στον Βόλο, και ήταν ανεμβολίαστος.

Ο Φώτης Συκαλιάς καταγόταν από την Καλαμάτα και ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού. Φίλοι του τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σπαρακτικά μηνύματα, διερωτώμενοι, μεταξύ άλλων, «γιατί ρε φίλε δεν έκανες το εμβόλιο;».


Ο 48χρονος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Λόγω επιδείνωσης της υγείας του, πριν από δέκα ημέρες διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όμως τελικά υπέκυψε στον κορωνοϊό.

 

 Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.