LIFESTYLE

The Voice 2: Πώς η τεράστια επιτυχία της Κύπριας παίχτριας έφερε αναστάτωση και οικειοθελή παραίτηση;

The Voice 2: Πώς η τεράστια επιτυχία της Κύπριας παίχτριας έφερε αναστάτωση και οικειοθελή παραίτηση;

Με… ανατροπή μπήκε στην τελική ευθεία για τον τελικό το «The Voice», μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο λεγόμενος «γόης» του παιχνιδιού, ο Άκης Παναγιωτίδης, ζήτησε να αποχωρήσει επειδή δεν τον ψήφισαν οι τηλεθεατές, ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των coaches!

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη το κοινό ψήφισε να προκριθεί το κορίτσι από τη Λεμεσό, Κατερίνα Καμπανέλλη, κάνοντας τον coach να ζητήσει σύσκεψη με τους υπόλοιπους τρεις.

Τα μικρόφωνα έκλεισαν και, μετά τη συνεννόηση, ο Μιχάλης ανακοίνωσε ότι κρατάει τον Άκη Παναγιωτίδη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι που, ωστόσο, δεν επιτρέπουν οι κανόνες.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, γράφει το star.gr, το κοινό ψήφισε την Άννα Βιλανίδη και η τραγουδίστρια κράτησε το Σταύρο Χαλιαμπάλια, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ο κόσμος κράτησε τον Νεκτάριο Μαλλά και η coach τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη, ενώ από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου οι τηλεθεατές ψήφισαν τον Κώστα Αγέρη και ο τραγουδιστής τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top