Συνεχίζει η ομίχλη: Επικίνδυνα χαμηλή η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζει η ομίχλη: Επικίνδυνα χαμηλή η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο - ΒΙΝΤΕΟ

Η ομίχλη επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ η Αστυνομια συνιστά την προσοχή στους οδηγούς.

Επηρεάζονται οι περιοχές του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον Κόρνο, την Αγία Βαρβάρα, το Πέρα Χωρίο Νήσου, μέχρι και τα Λατσιά, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από την περιοχή Αρχαγγέλου, στη Λακατάμια και στο Στρόβολο, μέχρι και την περιοχή Αστρομερίτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE