ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 33χρονου - Toν τσάκωσαν να φυγαδεύει παράνομους ανήλικους μετανάστες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 33χρονου - Toν τσάκωσαν να φυγαδεύει παράνομους ανήλικους μετανάστες

Στο πλαίσιο ελέγχων για παράτυπη μετανάστευση, η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λάρνακας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου των Βρετανικών Βάσεων.

Χθες το μεσημέρι τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να αποβιβάζονται με τις αποσκευές τους, από δύο οχήματα και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε τρίτο όχημα.

Το ένα αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 33χρονο, έχοντας ως επιβάτες τέσσερα νεαρά πρόσωπα, ηλικίας 16 (2), 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

Δεύτερο αυτοκίνητο, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και ένας άντρας ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη για τα πιο πάνω υπό διερεύνηση αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE