ΠΑΦΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πρωτιά στην υπέρβαση ταχύτητας απο οδηγούς - Τρεις οδικές συγκρούσεις

ΠΑΦΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πρωτιά στην υπέρβαση ταχύτητας απο οδηγούς - Τρεις οδικές συγκρούσεις

Σε 26 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο της εκστρατείας για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διαρρήξεων και κλοπών .


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, κατά τη διάρκεια του 24ωρου έγιναν 26 καταγγελίες. Από αυτές οι 22 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητος και οι άλλες 6 αδικήματα μικρότερης φύσεως.

Επίσης υπήρχαν 3 οδικές συγκρούσεις και οι 3 με υλικές ζημιές και κανέναν τραυματισμό.

Επιπρόσθετα ο κ.  Ιωάννου συμβούλεψε το κοινό, όπως ακολουθά τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να σέβεται ο ένας τον άλλο και να οδηγούν αμυντικά.  

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.