Σοφία Παυλίδου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την κακοποίησή της! Τις δημοσίευσε η ίδια

Σοφία Παυλίδου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την κακοποίησή της! Τις δημοσίευσε η ίδια

Δες τις φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει πριν από μερικά χρόνια, όπου ένας μεγάλος μώλωπας στο πόδι της!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE