Σοφία Παυλίδου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την κακοποίησή της! Τις δημοσίευσε η ίδια

Σοφία Παυλίδου: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την κακοποίησή της! Τις δημοσίευσε η ίδια

Δες τις φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει πριν από μερικά χρόνια, όπου ένας μεγάλος μώλωπας στο πόδι της!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE