Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Το «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς στο 17ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης Βασίλης Δημητρίου, διέκοψε οριστικά το ματς λόγω της πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.

Πλέον, γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι, περιμένουν από την ΚΟΠ να μάθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τις τύχες του ματς και πότε θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.