Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Το «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς στο 17ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης Βασίλης Δημητρίου, διέκοψε οριστικά το ματς λόγω της πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.

Πλέον, γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι, περιμένουν από την ΚΟΠ να μάθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τις τύχες του ματς και πότε θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.