Άνδρας διέρρηξε μηχανουργείο - Έμπλεξε με όσα έχει στη κατοχή του

Άνδρας διέρρηξε μηχανουργείο - Έμπλεξε με όσα έχει στη κατοχή του

Υπό κράτηση τέθηκε ένας 35χρονος στην Πάφο για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διάρρηξη μηχανουργείου με σκοπό την κλοπή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου στις 00:35 λήφθηκε μήνυμα ότι σ΄ ένα μηχανουργείο στην περιοχή της αγοράς της Πάφου υπήρχε μέσα ένα πρόσωπο. Στη σκηνή μετέβη περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, εντόπισε εντός του μηχανουργείου το συγκεκριμένο πρόσωπο και όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις αυτός φέρεται να παραβίασε την μπροστινή πόρτα.

Πρόκειται για 35χρονο που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Ανακρινόμενος δεν έδωσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ικανοποιητικές εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια, στην κατοχή του φέρεται να εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,26 γραμμαρίων, ένα πολυεργαλείο και γάντια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE