Άνδρας διέρρηξε μηχανουργείο - Έμπλεξε με όσα έχει στη κατοχή του

Άνδρας διέρρηξε μηχανουργείο - Έμπλεξε με όσα έχει στη κατοχή του

Υπό κράτηση τέθηκε ένας 35χρονος στην Πάφο για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διάρρηξη μηχανουργείου με σκοπό την κλοπή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου στις 00:35 λήφθηκε μήνυμα ότι σ΄ ένα μηχανουργείο στην περιοχή της αγοράς της Πάφου υπήρχε μέσα ένα πρόσωπο. Στη σκηνή μετέβη περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, εντόπισε εντός του μηχανουργείου το συγκεκριμένο πρόσωπο και όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις αυτός φέρεται να παραβίασε την μπροστινή πόρτα.

Πρόκειται για 35χρονο που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Ανακρινόμενος δεν έδωσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ικανοποιητικές εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια, στην κατοχή του φέρεται να εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,26 γραμμαρίων, ένα πολυεργαλείο και γάντια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE