Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών με πρόστιμο €100 στην Ελλάδα

Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών με πρόστιμο €100 στην Ελλάδα

Το πρόστιμο θα επιβάλλεται για κάθε μήνα που θα παραμένουν ανεμβολίαστοι οι άνω των 60 ετών - Από λεπτό σε λεπτό ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την προσπάθεια θωράκισης της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας μετά και την εμφάνιση της παραλλαγής Omicron.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που οι πολίτες άνω των 60 ετών θα παραμένουν ανεμβολίαστοι.


Κατά πληροφορίες, το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται θα βεβαιώνεται κάθε μήνα μέσω εφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE