Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την προσπάθεια θωράκισης της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας μετά και την εμφάνιση της παραλλαγής Omicron.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που οι πολίτες άνω των 60 ετών θα παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Κατά πληροφορίες, το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται θα βεβαιώνεται κάθε μήνα μέσω εφορίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




