Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών με πρόστιμο €100 στην Ελλάδα

Πληροφορίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών με πρόστιμο €100 στην Ελλάδα

Το πρόστιμο θα επιβάλλεται για κάθε μήνα που θα παραμένουν ανεμβολίαστοι οι άνω των 60 ετών - Από λεπτό σε λεπτό ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την προσπάθεια θωράκισης της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας μετά και την εμφάνιση της παραλλαγής Omicron.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που οι πολίτες άνω των 60 ετών θα παραμένουν ανεμβολίαστοι.


Κατά πληροφορίες, το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται θα βεβαιώνεται κάθε μήνα μέσω εφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE