ΗΠΑ: 15χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο – Τρεις νεκροί και τραυματίες (Βίντεο)

ΗΠΑ: 15χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο – Τρεις νεκροί και τραυματίες (Βίντεο)

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο του Μίσιγκαν, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι (τοπική ώρα) για έναν «ένοπλο εν δράσει» σε λύκειο του Oxford Township, ενός προαστίου στα βόρεια του Ντιτρόιτ.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκε και ένα πιστόλι, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όκλαντ, προσθέτοντας ότι, κατά τα φαινόμενα, δεν υπήρχαν περισσότεροι από έναν δράστες.
«Τέσσερις έως έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί νεκροί», ανέφερε το γραφείο του σερίφη. Παράλληλα, δεν ξεκαθαρίστηκε αρχικά αν οι τραυματίες ήταν μαθητές.

Το σχολείο τέθηκε σε κατάσταση lockdown, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην περιοχή, κάνουν έρευνες γα τον πιθανό εντοπισμό πρόσθετων τραυματιών.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE