Έρχονται αλλαγές στο twitter – Θα αφαιρεί φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς συγκατάθεση

Έρχονται αλλαγές στο twitter – Θα αφαιρεί φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς συγκατάθεση

Το Twitter Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα επιτρέπει στο εξής την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα του χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που εικονίζεται σε αυτά.

Με βάση την πολιτική προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται στοιχεία όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ταυτότητες άλλων προσώπων.

"Όταν ενημερωνόμαστε από τα εικονιζόμενα πρόσωπα ή από εκπροσώπους τους, ότι δεν συναίνεσαν στο μοίρασμα των φωτογραφιών ή των βίντεό τους, θα τα αφαιρούμε" ανέφερε στο μπλογκ του το Twitter.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ παραιτήθηκε χθες από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, παραχωρώντας τα ηνία στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα, τον Παράγκ Αγκραβάλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE