ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η γνωριμία των δύο γυναικών με τον 32χρονο ύποπτο – Υπόθεση που θυμίζει ταινία τρόμου

Η γνωριμία των δύο γυναικών με τον 32χρονο ύποπτο – Υπόθεση που θυμίζει ταινία τρόμου

Σε ταινία τρόμου θυμίζουν τα όσα έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, με την υπόθεση εξαφάνισης δύο γυναικών από τις 17 Νοεμβρίου.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται να γνώρισαν τον 32χρονο Σύρο μέσω αγγελίας, όπου ο ίδιος τις προσέγγισε για να συναντηθούν έναντι αμοιβής. Ο ίδιος τις παρέλαβε από το διαμέρισμα τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε σε εξοχική απομονωμένη κατοικία στο δάσος του Κάτω Αμίαντου.

Στην εν λόγω κατοικία τα τρία πρόσωπα διέμειναν για τρεις ημέρες, κάτι που διαφαίνεται και σε επίμαχο βίντεο μέσα από την οικία, το οποίο τράβηξε και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της η μία εκ των δύο γυναικών.

Η συνέχεια είναι σκεπασμένη με σκοτάδι, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ένα διπλό φρικτό έγκλημα με πολλές παρ’ όλα αυτά ελλείψεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις υποψίες των ανακριτών. Βασικό κενό είναι ότι δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν πτώματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο από τις εξαφανισμένες παρά μόνο οι κηλίδες αίματος που σύμφωνα με επιστημονικές μαρτυρίες ταυτίζονται με το γενετικό υλικό της μίας εκ των δύο γυναικών. Αυτό καταδεικνύει τη δυσκολία του να στοιχειοθετηθεί ένα έγκλημα.

Οι ανακριτές στρέφουν τις ελπίδες τους στον 32χρονο γι’ αυτό και συνεχίζουν τις ανακρίσεις περιμένοντας πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν την όποια πληροφορία που θα μπορέσει να τους λύσει τα χέρια. Ο ίδιος εμμένει στην θέση του, ότι δηλαδή επέστρεψε τις δύο γυναίκες στο σπίτι τους, ενώ κατονόμασε 23χρονο αναφέροντας ότι αυτός μπορεί να γνωρίζει που είναι οι δύο γυναίκες. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας πρόκειται για άτομο που ήταν ήδη καταζητούμενος στην Λεμεσό για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών, ενώ δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα.

Από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι ο ύποπτος αρνείται τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν και δεν αναφέρει κάποια εξήγηση για αυτά ενισχύει περισσότερο τις υποψίες των ανακριτών. Αυτό που συνεχίζουν να ερευνούν οι Αρχές είναι τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 32χρονου και αφορούν την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα της μίας εκ των δύο γυναικών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα πήρε από την ίδια όταν την είχε μεταφέρει στο σπίτι της. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα κλειστά κυκλώματα από πρατήρια και περίπτερο, στα οποία είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα ο 32χρονος και ερευνάται κατά πόσο οι κινήσεις του αυτές έγιναν για αντιπερισπασμό των Αρχών.

Πλέον αναμένονται και αποτελέσματα DNA για να εξακριβωθεί σε ποια από τις δύο γυναίκες ανήκουν τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν εντός της οικία και σε εκσκαφέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top