Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Μη επιβολή διοικητικού προστίμου για υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, στο πλαίσιο διευκόλυνσης των φορολογουμένων και των φορολογικών τους συμβούλων αποφάσισε ότι, για Δηλώσεις (α) Εισοδήματος Ατόμου 2020 (ΤΦ1), (β) Αυτοεργοδοτούμενων με Λογ/σμούς (ΤΦ1Αυτ) 2019 και (γ) Εισοδήματος Εταιρειών 2019 (ΤΦ4) οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, δεν θα επιβληθεί οποιοδήποτε διοικητικό πρόστιμο.

Για δηλώσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την πιο πάνω ημερομηνία, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τη Νομοθεσία επιβαρύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE