Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Μη επιβολή διοικητικού προστίμου για υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, στο πλαίσιο διευκόλυνσης των φορολογουμένων και των φορολογικών τους συμβούλων αποφάσισε ότι, για Δηλώσεις (α) Εισοδήματος Ατόμου 2020 (ΤΦ1), (β) Αυτοεργοδοτούμενων με Λογ/σμούς (ΤΦ1Αυτ) 2019 και (γ) Εισοδήματος Εταιρειών 2019 (ΤΦ4) οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, δεν θα επιβληθεί οποιοδήποτε διοικητικό πρόστιμο.

Για δηλώσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την πιο πάνω ημερομηνία, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τη Νομοθεσία επιβαρύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE