Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Δεν πρόλαβες να κάνεις την φορολογική δήλωση; Μεχρι πότε εχεις περιθώριο να γλυτώσεις το πρόστιμο

Μη επιβολή διοικητικού προστίμου για υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, στο πλαίσιο διευκόλυνσης των φορολογουμένων και των φορολογικών τους συμβούλων αποφάσισε ότι, για Δηλώσεις (α) Εισοδήματος Ατόμου 2020 (ΤΦ1), (β) Αυτοεργοδοτούμενων με Λογ/σμούς (ΤΦ1Αυτ) 2019 και (γ) Εισοδήματος Εταιρειών 2019 (ΤΦ4) οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, δεν θα επιβληθεί οποιοδήποτε διοικητικό πρόστιμο.

Για δηλώσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την πιο πάνω ημερομηνία, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τη Νομοθεσία επιβαρύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.