Τέλος σε σειρά κλοπών έβαλε η αστυνομία – Σύλληψη 19χρονου στη Λευκωσία

Τέλος σε σειρά κλοπών έβαλε η αστυνομία – Σύλληψη 19χρονου στη Λευκωσία

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 33 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών 8-27/11/2021 είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία συνολικά 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας. Για τις υποθέσεις αυτές φέρεται να προέκυψαν στοιχεία για τα αναφερόμενα πρόσωπα, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες μελών της Αστυνομίας, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, εντοπίστηκε ο 19χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λευκωσίας και αφού ανακόπηκε, συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος.

Επίσης, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 1.25 τα ξημερώματα σήμερα, εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 33 ετών. Ακολούθησε έρευνα εντός της οικίας όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE