Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 300 άτομα νεαρών αλλοδαπών για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισαν να μπλέκονται σε καυγά, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ξεκίνησαν πετροπόλεμο.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν επτά πρόσωπα, τα οποία έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών από τον ιατρικό Λειτουργό του Κέντρου, χωρίς να χρειαστεί η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου παρέμειναν για λίγο στον χώρο και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σήμερα αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες στο Κέντρο για να καταγραφούν οι ζημιές που έχουν σημειωθεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




