Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία για τον 23χρονο που κατονόμασε ο 32χρονος Σύρος σχετικά με την μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών στην Λάρνακα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Omran Hamadai, 23 ετών, από τη Συρία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16-25 Νοεμβρίου, 2021, στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE