Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία για τον 23χρονο που κατονόμασε ο 32χρονος Σύρος σχετικά με την μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών στην Λάρνακα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Omran Hamadai, 23 ετών, από τη Συρία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16-25 Νοεμβρίου, 2021, στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.