ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Η ΚΟΠ έριξε το μπαλάκι στους αιώνιους – Τα τρία σενάρια

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Η ΚΟΠ έριξε το μπαλάκι στους αιώνιους – Τα τρία σενάρια

Δεν ανακοινώθηκε ακόμη από την ΚΟΠ, η μέρα και ώρα όπου πρόκειται να συνεχιστεί το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, όπου διακόπηκε στο 17ο λεπτό ελέω καιρικών συνθηκών.

Οι πληροφορίες του Themasports.com αναφέρουν πως η… μπάλα έχει σταλεί από την ΚΟΠ στις δύο ομάδες για να βρουν μία ημερομηνία που μπορούν και οι δύο για να αγωνιστούν χωρίς προβλήματα και απουσίες παικτών που είναι στο υπάρχουν ρόστερ τους και ήταν στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης που είχε ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE