Σοκάρει η Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω ακόμη γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor»

Σοκάρει η Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω ακόμη γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor»

Όσα αποκάλυψε η Κύπρια τραγουδίστρια

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες του Survivor όλα αυτά τα χρόνια που αποκάλυψαν πως μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι, έχουν θέματα υγείας, που σε αρκετές περιπτώσεις ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα.

Η πλειοψηφία των γυναικών έχει εμφανίσει προβλήματα στον εμμηνορυσιακό τους κύκλο και σε αυτή τη μερίδα ανήκει και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE