ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Jorgo Rrenjollari, από την Αλβανία, 41 ετών, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό. (Σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ.2 σχετικό).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, στο τηλέφωνο 25-805068 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE