Υπό κράτηση 55χρονος - Ψευδής όρκος στο δικαστήριο και ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές

Υπό κράτηση 55χρονος - Ψευδής όρκος στο δικαστήριο και ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εντοπίστηκε ένας 55χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου ο οποίος ήθελε να αναχωρήσει για το Εδιμβούργο.

Κατά τον έλεγχο που του έγινε στο διαβατήριο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στο κατάλογο stop list διότι παρέλειψε να παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από κλήση που έλαβε και για το σκοπό αυτό έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Κατόπιν τούτου, αυτό συνελήφθη και διαπιστώθηκε στην συνέχεια ότι το διαβατήριο που κρατούσε φέρεται να το είχε δηλώσει με ένορκη δήλωση στο Δικαστήριο ότι το έχασε με σκοπό να μην το παραδώσει στην Αστυνομία.

Ενόψει και αυτού του γεγονότος έχει συλληφθεί για τα αδικήματα του ψευδούς όρκου και ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές. Σήμερα αναμένεται η υπόθεση του να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE