Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων κα Στέλλα Μιχαηλίδου και λειτουργούς του γραφείου της συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και αντιπροσωπεία του κόμματος.

κα Μιχαηλίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Γραφείου καθώς και για την ενισχυμένη ευθύνη που έχει προκύψει ως προς την αξιολόγηση των προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συζητήθηκαν επίσης οι απαλλακτικοί κανονισμοί και ιδιαίτερα τρόποι ενίσχυσης του αγροτικού και γεωργικού κόσμου. Τέλος, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχάρη την Έφορο για το αξιόλογο έργο του γραφείου της καθώς και για την εφαρμογή ενός ολιστικού και διάφανου μηχανισμού ελέγχου και παρακολούθησης όλων των κρατικών ενισχύσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE