Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων κα Στέλλα Μιχαηλίδου και λειτουργούς του γραφείου της συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και αντιπροσωπεία του κόμματος.

κα Μιχαηλίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Γραφείου καθώς και για την ενισχυμένη ευθύνη που έχει προκύψει ως προς την αξιολόγηση των προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συζητήθηκαν επίσης οι απαλλακτικοί κανονισμοί και ιδιαίτερα τρόποι ενίσχυσης του αγροτικού και γεωργικού κόσμου. Τέλος, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχάρη την Έφορο για το αξιόλογο έργο του γραφείου της καθώς και για την εφαρμογή ενός ολιστικού και διάφανου μηχανισμού ελέγχου και παρακολούθησης όλων των κρατικών ενισχύσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».