Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνάντηση Αβέρωφ με Στέλλα Μιχαηλίδου: Τι συζητήθηκε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων κα Στέλλα Μιχαηλίδου και λειτουργούς του γραφείου της συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και αντιπροσωπεία του κόμματος.

κα Μιχαηλίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Γραφείου καθώς και για την ενισχυμένη ευθύνη που έχει προκύψει ως προς την αξιολόγηση των προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συζητήθηκαν επίσης οι απαλλακτικοί κανονισμοί και ιδιαίτερα τρόποι ενίσχυσης του αγροτικού και γεωργικού κόσμου. Τέλος, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχάρη την Έφορο για το αξιόλογο έργο του γραφείου της καθώς και για την εφαρμογή ενός ολιστικού και διάφανου μηχανισμού ελέγχου και παρακολούθησης όλων των κρατικών ενισχύσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE