Τμηματικά κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας στον Παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου

Τμηματικά κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας στον Παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 4/12/2021 - 19/12/2021, στον Παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου παρά την Ερήμη, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της κυκλοφορίας με τη λειτουργία προσωρινού κινητού συστήματος φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE