Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 13:00 μεταξύ δύο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Ακτής Κυβερνήτη στο χωριό Πεντάκωμο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στη σκηνή βρίσκονται ασθενοφόρο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανοικτή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου που έκλεισε προσωρινά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει λάβει η σελίδα μας από την αστυνομία, ο ένας οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE