Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 13:00 μεταξύ δύο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Ακτής Κυβερνήτη στο χωριό Πεντάκωμο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στη σκηνή βρίσκονται ασθενοφόρο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανοικτή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου που έκλεισε προσωρινά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει λάβει η σελίδα μας από την αστυνομία, ο ένας οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

Το άριστο επίπεδο και η στρατηγική φύση των σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκο Ρούμπιο, ενώ, συζητήθηκαν και οι τρόποι συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου για ειρήνη, ανθρωπιστική βοήθεια και ανοικοδόμηση της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών .

BEST OF TOTHEMAONLINE