Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 13:00 μεταξύ δύο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Ακτής Κυβερνήτη στο χωριό Πεντάκωμο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στη σκηνή βρίσκονται ασθενοφόρο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανοικτή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου που έκλεισε προσωρινά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει λάβει η σελίδα μας από την αστυνομία, ο ένας οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE