Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 13:00 μεταξύ δύο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Ακτής Κυβερνήτη στο χωριό Πεντάκωμο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στη σκηνή βρίσκονται ασθενοφόρο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανοικτή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου που έκλεισε προσωρινά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει λάβει η σελίδα μας από την αστυνομία, ο ένας οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE