Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Σύγκρουση δύο φορτηγών στον αυτ/δρομο - Ασθενοφόρο στο σημείο (Φωτογραφίες)

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 13:00 μεταξύ δύο φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Ακτής Κυβερνήτη στο χωριό Πεντάκωμο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στη σκηνή βρίσκονται ασθενοφόρο και μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Ανοικτή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου που έκλεισε προσωρινά σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει λάβει η σελίδα μας από την αστυνομία, ο ένας οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE