ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η Υπουργός Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Νατάσα Πηλείδου, παρευρέθηκε στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του αεροδρομίου Λάρνακας, ο διάκοσμος του οποίου έγινε με στολίδια από την Κυπριακή Χειροτεχνία.

Σε δηλώσεις της η Νατάσα Πηλείδου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς την Hermes Airports που έδωσαν την δυνατότητα, όπως είπε, στην Κυπριακή Χειροτεχνία να διακοσμήσει όχι μόνο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος αλλά να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για όλη την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο αεροδρόμιο.
 
Είχα την ευκαιρία, είπε η κ. Πηλείδου, να φιλοξενηθώ και να δω τα υπέροχα στολίδια τα οποία έχουν διακοσμήσει οι υπέροχες κεντήτριες μας καθώς και όλη την άλλη διακόσμηση.
 
Είναι πολύ σημαντικό, ανέφερε η Νατάσα Πηλείδου, το ότι τα αεροδρόμια συμβάλλουν στο να αναδειχθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά, η χειροτεχνία μας, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού και εξέφρασε την ελπίδα να προωθηθεί καλύτερα η κυπριακή χειροτεχνία ανά το παγκόσμιο.
 
Από την μεριά της η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, δήλωσε πως η έναρξη της εορταστικής περιόδου που σηματοδοτείται με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου φέρνει πάντα προσδοκίες για καλύτερες ημέρες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λόγω του ότι έχουμε στολίσει τα δέντρα μας με χειροτεχνήματα από την Κυπριακή Χειροτεχνία, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν αυτή την περίοδο να χαρούν τα έργα αυτά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top