Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Σε δηλώσεις της η Νατάσα Πηλείδου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς την Hermes Airports που έδωσαν την δυνατότητα, όπως είπε, στην Κυπριακή Χειροτεχνία να διακοσμήσει όχι μόνο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος αλλά να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για όλη την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο αεροδρόμιο.
Είχα την ευκαιρία, είπε η κ. Πηλείδου, να φιλοξενηθώ και να δω τα υπέροχα στολίδια τα οποία έχουν διακοσμήσει οι υπέροχες κεντήτριες μας καθώς και όλη την άλλη διακόσμηση.
Είναι πολύ σημαντικό, ανέφερε η Νατάσα Πηλείδου, το ότι τα αεροδρόμια συμβάλλουν στο να αναδειχθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά, η χειροτεχνία μας, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού και εξέφρασε την ελπίδα να προωθηθεί καλύτερα η κυπριακή χειροτεχνία ανά το παγκόσμιο.
Από την μεριά της η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, δήλωσε πως η έναρξη της εορταστικής περιόδου που σηματοδοτείται με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου φέρνει πάντα προσδοκίες για καλύτερες ημέρες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λόγω του ότι έχουμε στολίσει τα δέντρα μας με χειροτεχνήματα από την Κυπριακή Χειροτεχνία, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν αυτή την περίοδο να χαρούν τα έργα αυτά.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




