Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

To μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με ανεβασμένη ψυχολογία και πολύ νάζι!
Ωστόσο, η διάσημη παρουσιάστρια είχε αφήσει ξεκούμπωτο το φούξια πουκάμισό της, με τον Σάββα Πούμπουρα να σχολιάζει: «Αυτό είναι το πιο αστείο πλάνο και πρέπει να το βγάλω φωτογραφία».
Τότε η Ελένη Μενεγάκη αγχώθηκε και, χωρίς να χάνει χρόνο, γύρισε πλάτη στους συνεργάτες της και τις κάμερες για να κουμπώσει το πουκάμισο. Ο Σάββας Πούμπουρας συνέχισε να την πειράζει, λέγοντας πως τηλεόραση παρακολουθούν και οι άνδρες. «Εμείς με τα κορίτσια έχουμε επαφή» του απάντησε η οικοδέσποινα της εκπομπής.
«Θα σου έλεγα να σε βοηθήσω, αλλά εκεί που είναι…δεν είναι» σημείωσε, τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




