Έκλεψε αυτοκίνητο και έκανε βόλτες στη Λεμεσό 40χρονος - Τον έπιασαν στα πράσα οι Αρχές

Έκλεψε αυτοκίνητο και έκανε βόλτες στη Λεμεσό 40χρονος - Τον έπιασαν στα πράσα οι Αρχές

Στην αυτόφωρη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από περίπολο της Τροχαίας Λεμεσού, να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, εντόπισαν αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, να κινείται σε δρόμο της Λεμεσού. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, το εν λόγω όχημα είχε κλαπεί στις 2 Νοεμβρίου 2021, από χώρο που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Κατέληξαν σε σειρά αποφάσεων κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό οι αρμόδιες υπηρεσίες, εμπλεκόμενοι και Κυβέρνηση για διαχείριση αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE