Το πιο ξεχωριστό και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο που διάλεξαν οι Κύπριες influencers

Το πιο ξεχωριστό και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο που διάλεξαν οι Κύπριες influencers

Τα Χριστούγεννα ειναι η περιοδος οπου σκεφτόμαστε τι θα μπορούσε να ειναι το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι Κύπριες influencers μας έδωσαν την λύση, μεσα απο μια πολυ όμορφη και έξυπνη ιδέα δώρου.

Η πανδημία έφερε αλλαγες στη ζωή μας, αγαπημένα πρόσωπα είχαν καιρό να ειδωθούν κάτω απο το ίδιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος όμως οι Κύπριες influencers επέλεξαν όλες αυτές τις αναμνήσεις να τις κάνουν Χριστουγεννιάτικη κορδέλα με τις φωτογραφίες που θα ήθελαν να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LaBebe Cyprus (@labebecyprus)

Αφήνοντας το μήνυμα ότι φετος τα στολίδια μας είναι οι στιγμές μας. Αυτό το ξεχωριστό δώρο το βρήκαμε αποκλειστικα στο LA BEBE CYPRUS και εγινε το No1 εξυπνο δώρο για φέτος για μικρους, μεγάλους, συγγενείς και φίλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE