Έριξε χειροβομβίδα στην είσοδο και διέφυγε με μοτοσικλέτα στην επαρχία Λευκωσίας

Έριξε χειροβομβίδα στην είσοδο και διέφυγε με μοτοσικλέτα στην επαρχία Λευκωσίας

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε με τη ρίψη χειροβομβίδας σε κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη εξωτερικά της κυρίας εισόδου κατοικίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ τους και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, έσπευσαν στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, που διακινείτο με μοτοσικλέτα, έριξε εξωτερικά της εισόδου της κατοικίας, μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, που εξερράγη και προκάλεσε ζημιές στην πόρτα της εισόδου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE