Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα αποχώρησε απρόσμενα με το ασθενοφόρο

Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα αποχώρησε απρόσμενα με το ασθενοφόρο

Μια απρόσμενη αποχώρηση, έστω και προσωρινή, παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα για τη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου στον ΑΝΤ1. Κι αυτό καθώς η Σάσα Μπάστα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα το οποίο και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη από το αγρόκτημα, η όμορφη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στην αρχηγό Αθανασία Τζουμελέκα. «Αθανασία, πρέπει να φύγω! Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα προλάβω τον πρώτο αγώνα και αν θα με αφήσουν να παίξω. Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το μάτι μου πρέπει να το δει γιατρός σε νοσοκομείο. Εκνευρίζομαι όμως γιατί δεν θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας».

«Το ματάκι μου δεν είναι και πολύ καλά. Έχει κάτι μπροστά, κάτι σαν μπαλάκι με πύον και σήμερα όπως έκανα την κίνηση να του βάλω κρεμούλα, το ανοίγω και βλέπω μια μπάλα μπροστά στο μάτι μου» εξήγησε η Σάσα Μπάστα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, το ασθενοφόρο πήρε την τραγουδίστρια και η αυλαία έπεσε στο πρώτο επεισόδιο για τη νέα Φάρμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.