ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Συστάσεις στους οδηγούς

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Συστάσεις στους οδηγούς

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, γύρω στις 9.00 το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη.

Την ίδια ώρα, σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE