Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Ο ΑΠΟΕΛ… άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Πάφο για την 12η αγωνιστική, καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά στο 88′ μετά από αμυντική αδράνεια, ισοφαρίστηκε σε 1-1 και πήρε ένα πόντο.

Η πραγματικότητα είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήταν και στα… καλύτερα τους, αφού ναι μεν είχαν τον έλεγχο του ματς, ωστόσο, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Για μια ακόμα φορά, μάλιστα, σκόραραν από στατική φάση. Στα μετόπισθεν, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν ήταν όσο συγκεντρωμένο θα έπρεπε και σε μια φάση, που έπρεπε η μπάλα να απομακρυνθεί, αυτό δεν έγινε και έτσι ήρθε… μοιραία η ισοφάριση.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».