Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Ο ΑΠΟΕΛ… άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Πάφο για την 12η αγωνιστική, καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά στο 88′ μετά από αμυντική αδράνεια, ισοφαρίστηκε σε 1-1 και πήρε ένα πόντο.

Η πραγματικότητα είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήταν και στα… καλύτερα τους, αφού ναι μεν είχαν τον έλεγχο του ματς, ωστόσο, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Για μια ακόμα φορά, μάλιστα, σκόραραν από στατική φάση. Στα μετόπισθεν, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν ήταν όσο συγκεντρωμένο θα έπρεπε και σε μια φάση, που έπρεπε η μπάλα να απομακρυνθεί, αυτό δεν έγινε και έτσι ήρθε… μοιραία η ισοφάριση.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE