ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψάχνουν 41χρονο που το έσκασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψάχνουν 41χρονο που το έσκασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ηράκλη Ηρακλέους, 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 5/12/2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 41χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με ελαφρύ μούσι και ουλές στο πρόσωπο. Κατά την απόδρασή του, φορούσε τζιν παντελόνι κα γκρίζα ζακέτα.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE