ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψάχνουν 41χρονο που το έσκασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψάχνουν 41χρονο που το έσκασε από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ηράκλη Ηρακλέους, 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 5/12/2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 41χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με ελαφρύ μούσι και ουλές στο πρόσωπο. Κατά την απόδρασή του, φορούσε τζιν παντελόνι κα γκρίζα ζακέτα.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE