Θρίλερ με τη «σύλληψη Πεκέρ»: Δεν επιβεβαιώνει το Αλ Τζαζίρα

Θρίλερ με τη «σύλληψη Πεκέρ»: Δεν επιβεβαιώνει το Αλ Τζαζίρα

Σε ανάκληση πληροφορίας που είχε μεταδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με την οποία ο κατάδικος Τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ έχει συλληφθεί από τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προχώρησε το δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

 

Οπως σημειώνει σε διευκρίνισή του, η επίμαχη πρόταση αφαιρέθηκε από το ρεπορτάζ, καθώς οι σχετικές αναφορές δεν εστάθη δυνατόν να επιβεβαιωθούν.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE