Θρίλερ με τη «σύλληψη Πεκέρ»: Δεν επιβεβαιώνει το Αλ Τζαζίρα

Θρίλερ με τη «σύλληψη Πεκέρ»: Δεν επιβεβαιώνει το Αλ Τζαζίρα

Σε ανάκληση πληροφορίας που είχε μεταδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με την οποία ο κατάδικος Τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ έχει συλληφθεί από τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προχώρησε το δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

 

Οπως σημειώνει σε διευκρίνισή του, η επίμαχη πρόταση αφαιρέθηκε από το ρεπορτάζ, καθώς οι σχετικές αναφορές δεν εστάθη δυνατόν να επιβεβαιωθούν.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.