Εντοπίστηκε πτώμα σε αποσύνθεση σε διαμέρισμα στην Πάφο

Εντοπίστηκε πτώμα σε αποσύνθεση σε διαμέρισμα στην Πάφο

Σε κινητοποποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από τον εντοπισμό πτώματος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ιδιοκτήτης διαμερίσματος εντόπισε ενοικιαστή του νεκρό μέσα στο διαμέρισμα. 

Στην σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη τη Αστυνομίας και απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις.

Το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε 38χρονο από τη Βουλγαρία ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση, ενώ αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE