Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αυτών στη χώρα στα 437.


Τα νεότερα στοιχεία από την Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας Ην. Βασιλείου δείχνουν ότι 72 από τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στην Αγγλία, 28 στη Σκωτία και ένα στην Ουαλία.

Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε πως οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε αυξημένη μεταδοτικότητα της νέας παραλλαγής σε σύγκριση με την παραλλαγή Δέλτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE