ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στους αυτοκινητοδρόμους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στους αυτοκινητοδρόμους

Βροχόπτωση σημειώνεται σε περιοχές κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων Πάφου-Λεμεσού, Λεμεσού-Λευκωσίας, και Λάρνακας Λευκωσίας, γύρω στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Ιδαίτερα έντονη είναι η βροχόπτωση που σημειώνεται στις περιοχές Πισσουρίου και Χοιροκοιτίας, όπου η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι επικίνδυνα χαμηλή, ενώ λόγω ροής και συσσώρευσης νερού, το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE