Δεύτερο κρούσμα στο «Με αγάπη Χριστιάνα» - Πότε βγαίνει στον αέρα η εκπομπή

Δεύτερο κρούσμα στο «Με αγάπη Χριστιάνα» - Πότε βγαίνει στον αέρα η εκπομπή

Δεύτερο κρούσμα εντοπίστηκε σε συνεργάτη της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», του Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το δεύτερο θετικό κρούσμα αφορά άτομο που εργάζεται πίσω από τις κάμερες, ενώ να σημειωθεί πως δεν σχετίζεται με την περίπτωση της παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα σήμερα Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αρτεμίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, την προηγούμενη Δευτέρα (06/12), ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής υποβλήθηκαν σε τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα την μέρα που η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε θετική την ιό, ήταν προγραμματισμένο το γύρισμα για την εορταστική εκπομπή του Alpha Κύπρου για την παραμονή της πρωτοχρονιάς το οποίο αναβλήθηκε και θα γυριστεί, αφού η παρουσιάστρια βγει από την καραντίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE