Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη

Καλεσμένος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής την Παρασκευή στο Open και Omega στην Κύπρο!

Αρχικά ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να διαλέξει ένα τραγούδι για να περιγράψει τον χωρισμό του, με τον παρουσιαστή να του ζήτησε να του γράψει καινούργιο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE