ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Νοσοκομείο 21χρονος - Αναποδογυρίστηκε όχημα στη Κακοπετρία

Στο Νοσοκομείο 21χρονος - Αναποδογυρίστηκε όχημα στη Κακοπετρία

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 21χρονος, του οποίου ανατράπηκε το όχημα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τετάρτης 08 Δεκεμβρίου, 21χρονος που οδηγούσε το όχημα του κοντά στο χωριό Κακοπετρία, της Επαρχίας Λευκωσίας, κτύπησε σε ανάχωμα με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί το όχημα.

Από την ανατροπή το όχημα έβγαζε καπνούς και έτσι κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, της οποίας μέλη της έσπευσαν στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας κατέφθασαν στην σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες, ενώ ο 21χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, είχε τις αισθήσεις του και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top